WORKSHOPS

Share the good stuff

Spread The Lemon Spirit is our mission! Wij laten jou dan ook graag kennismaken met onze producten. Wij bieden verschillende workshops aan in ons Haagse limoncello fabriek of op locatie naar keuze. Tijdens onze workshops leren wij jou de beste limoncello cocktails te maken of bieden wij de mogelijkheid om je eigen limoncello te maken. Daarnaast beschikken wij ook over onze eigen cocktailbars. Hiermee kunnen wij de beste limoncello cocktails maken op jouw feest of zakelijk evenement. De beleving staat hierbij volledig centraal.

Lees hieronder de details van onze aangeboden workshops en de mogelijkheden met betrekking tot onze cocktailbars. Wil je iets op maat hebben of wil je vrijblijvende informatie? Vul het contactformulier in en wij helpen je graag verder!

The Lemon Spirit Cocktailbar & Black Bastard BBQ!

Op zoek naar een volledig pakket voor jouw feest/partij?

Als toevoeging bij het inhuren van onze cocktailbar, kunnen wij ook een geheel BBQ-arrangement verzorgen! De invulling van zowel de cocktailbar als het BBQ-arrangement is volledig op maat samen te stellen.

HOE WERKT HET?

Wij zorgen hierbij voor zowel de bar als de BBQ en nemen alle voorbereidingen, inkoop en bereiding op ons zodat jij volledig kunt genieten van de feestelijke gelegenheid. Kortom, je hoeft je nergens druk om te maken en wij zorgen voor een fantastische beleving! Cocktails & BBQ zijn de perfecte combinatie voor jouw feest of partij en wij zorgen ervoor dat het een groot succes wordt.

De kosten zijn per evenement, wensen en aantallen verschillend. Neem bij interesse vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

The Lemon Spirit cocktailbar

Heb jij een feestje of organiseer jij een zakelijke evenement? Dan kan jij ons, inclusief Lemon Spirit Bar, inhuren.

HOE WERKT HET?

Wij brengen onze eigen bar mee, alle cocktail spullen en ingrediënten voor de cocktails. Wij verzorgen de gehele cocktailbar tijdens het evenement, inclusief medewerkers. Kortom, wij ontzien volledig en een succesvol evenement is gegarandeerd!

Op het gebied van welke en het aantal cocktails zijn meerdere mogelijkheden. Dit stemmen wij voorafgaand aan het evenement met elkaar af. De kosten zijn per evenement en de aantallen verschillend. Neem bij interesse vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Workshop Limoncello maken

Bij deze toffe workshop start je met het proeven van een glaasje pure Lemon Spirit. Ondertussen zullen wij uitgebreid vertellen over ons merk. Hierna ga jij je eigen Lemon Spirit cocktail maken! Hierbij ontdek je dat onze ambachtelijke limoncello niet alleen puur ontzettend zacht en romig van smaak is maar ook heel geschikt is als ingrediënt!

Nadat jij hebt genoten van je zelfgemaakte cocktail, ga je je eigen Lemon Spirit maken! Wij vertellen hierbij meer over ons proces en onder begeleiding van ons, ga je zelf je citroenen schillen en deze verwerken in pure alcohol. Hierbij krijgt iedereen een eigen wecktpot mee en met de juiste ingrediënten en aanwijzingen kan je 4 weken later thuis de limoncello afmaken! Het resultaat hiervan is maar liefst 1,8L heerlijke, handgemaakte limoncello!

Vervolgens sluiten we de workshop af met het maken van nog een Lemon Spirit cocktail. We maken gebruik van verschillende soorten cocktailtechnieken zodat je met genoeg vaardigheden naar huis gaat!

De kosten van deze workshop zijn op maat en zijn afhankelijk van de wensen. Neem graag contact met ons op als je meer informatie wilt!

The Lemon Spirit cocktail workshop

Tijdens deze workshop nemen wij jullie mee in de wereld van The Lemon Spirit. Terwijl jij onze limoncello puur proeft, vertellen wij uitgebreid over ons merk. Hierna gaan we aan de slag met verschillende cocktailtechnieken en kan jij zelf ervaren dat The Lemon Spirit het perfecte ingrediënt is in jouw cocktail!

DE COCKTAILS

  • BOURBON LEMON SOUR
  • SPRITZ
  • PORNSTAR SPIRIT

Na het zelf maken en natuurlijk opdrinken van bovenstaande cocktails, ga je naar huis met cocktail ervaring en heerlijke recepturen. We sluiten de dag af met een mini Lemon Spirit!

Kosten: € 35,00 p.p.

Leuke tip! Als je de workshop hebt afgerond, krijg je 25% korting op de aanschaf van een fles Lemon Spirit!